Reviews

What do our customers think about the service provided by Dr. Jetske Ultee? Look at the reviews (in Dutch) below. These reviews are real opinions from customers collected by Kiyoh.
Laatste beoordelingen 5 dagen geleden
totaal score
922 beoordelingen (totaal)
9.3
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Monique Den Haag
18/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Goede service snel antwoord als je iets vraag en bij bestellen snel in huis zonder verzendkosten. Ik ben blij met de producten die ik tot nu toe besteld heb.
Verbeterpunten
Goef zoals get is
10
Imme Array
18/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ben zeer tevreden over de moisturizer en de repair cream die ik gebruik
Verbeterpunten
de repair cream zit in een tube met een geweldig, altijd werkend pompsysteem. De moisturizer daarentegen heeft een irritant pompje dat het regelmatig niet doet. Je moet dat een hele poos lucht pompen voordat er weer wat moisturizer uitkomt. Waarom niet dezelfde tube als de repair cream??
8
Riki Almere
08/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ten eerste ben ik razend enthousiast over alle producten! Wil nooit meer anders, en wil me complimenten geven aan de geweldige service! Ik had een probleem met het pompje en werd super geholpen! Top producten top bedrijf alles Top!
Verbeterpunten
Niets ga vooral zo door! Jullie maken de mooiste werkzame producten die een mooie prijs hebben! En complimenten aan de klanten service
10
Charlotte Assen
05/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Na jaren van experimenteren met verschillende crèmes ben ik super blij dat ik Uncover heb ontdekt. De service is heel goed en de productinformatie geeft duidelijk weer wat het doet. Ik ben begonnen met de Cleanser/ Moisturizer voor de vette huid, maar merkte dat mijn huid toch nog vrij droog was na gebruik van de Moisturizer. Hoewel ik wel zie dat het echt al wat doet voor mijn huid, ga ik nu de Moisturizer voor de gevoelige huid proberen. Daarnaast heb ik net ook de Exfoliant besteld, dus ik ben heel benieuwd naar het resultaat daarvan!
10
Marlies Zwolle
25/02/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Mooie vormgeving van producten. Producten zijn fijn in gebruik.
Verbeterpunten
Als je al een goede productlijn gebruikt, bijv op advies van een huidtherapeut, zou ik deze producten niet aanraden. Een half jaar geleden las ik alle positieve reviews en heb ik een mousturizer, toner en exfoliant gekocht. Gezien de lovende verhalen had ik meer van de producten verwacht. Ik gebruikte hiervoor producten van Eucerin en merk eigenlijk geen verschil. Ik vind de prijs ook erg hoog dus ik ben weer terug bij Eucerin.
6
Sandra Array
23/02/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Al 9 jaar last van Roscacea en ontzettend veel antibiotica geslikt. Ben ongelooflijk blij dat ik deze produkten gebruik. Ik heb het eindelijk onder controle zonder antibiotica. En mijn huid straalt... Snelle levering! Fijn!
10
Ronald Duivendrecht
20/02/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Array
10
Millie Array
20/02/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Na jarenlang last te hebben gehad van acne (zelfs tot na mijn 50e jaar) de producten van Uncover Skincare ontdekt. Wat een verbetering voor mijn huid. Als ik een paar dagen de producten niet gebruik, ontstaan er meteen weer puistjes, zo ook bij mijn dochter. Ik koop nu alleen nog maar de Uncover Skincare. Dit geeft rust omdat ik nu niet meer van alles hoef uit te proberen. De producten zijn aan de dure kant, maar het geld zeker waard!
Verbeterpunten
Reisverpakkingen van de producten zou fijn zijn. Ik vind dat de flesjes snel omvallen, bredere basis zou beter zijn.
10
Marlies Weesp
05/02/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Prima producten; al aantal jaren een tevreden gebruiker. Sinds kort gebruik ik ook de foundation. Ik meng een klein beetje hiervan met de suncare; zo krijg je een soort BB Cream; niet teveel dekking maar net genoeg om kleine oneffenheden weg te halen. Misschien een tip voor andere gebruikers?
9
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl