Reviews

What do our customers think about the service provided by Dr. Jetske Ultee? Look at the reviews (in Dutch) below. These reviews are real opinions from customers collected by Kiyoh.
Laatste beoordelingen 2 dagen geleden
totaal score
783 beoordelingen (totaal)
9.1
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Gerdien Array
16/08/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Prettige en lichte producten die echt werken.
10
Ellen Andijk
13/08/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Wat ben ik blij zeg!! Wauw nooit gedacht dat dit mijn dagelijkse leven zou veranderen maar ja! Ik was altijd zoekende en maar kopen en maar kopen. Leverde niks op alleen onnodige kosten tijd en een onrustige huid . Ik heb rosacea rode huid wat op echt alles reageert en me geen raad meer wist. Tot ik op een dag aant googlen was en jetske ultee haar blog tegen kwam en alles heb gelezen en der hele blog had uitgespit . Ik was overtuigd en kwam bij uncover terecht, ik besloot dat maar eens te proberen... nou ongelofelijk! Ik kan zeggen dat dat het beste is wat me over kwam. Wat een wereld van verschil een rustige glanzende frisse huid! Ik gebruik uncover voor de normale tot droge huid moisturizer heerlijk smeert goed uit en geeft een mooie gezonde glans de toner is ook super voeld gelijk gehydrateerder en maakt me huid rustig. Dan de suncare super spf 30 erg fijn geen witte waas wel beetje plakkerig maar dan zit me foundation muurvast hahah geen probleem dus , alleen maar beter. Alleen de cleanser is niks voor mij omdat het niet volledig mijn makeup makkelijk kan verwijderen verder ook een top product hoor! En natuurlijk mijn geheim als iemand mij het vraagt de exfoliant glycolzuur elke avond droge huid is weg en er komt een stralend huidje voor terug sochtens. wauw heb het al iedereen aanbevolen. Kan niet meer zonder. Mensen ga er voor dit is echt geweldig ook erg leuk zijn de proefverpakkingen kan je het even aanvoelen en proberen. Ik ben in elk geval om. Bedankt super!
Verbeterpunten
Graag de toner wat goedkoper want die is zo op . En een hydraterend serum lijkt me super. En een maskertje hmm.. verder geen verbeter punten ik vind het super zo!
10
Melissa Array
04/08/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Een hele goede service. Snelle levering....Binnen twee dagen had ik de producten al binnen. De producten zelf vind ik prima. Mijn huid straalt. Veel complimenten mogen ontvangen.
Verbeterpunten
Jazeker....Misschien een idee om er ook een masker aan toe te voegen. En de suncare 30 heb ik in mijn bezit. Maar deze gebruik ik niet. Het laat namelijk een erg vette en witte waas achter op het gezicht. Ook laat het velletjes achter. De moisturizer voor de vette huid is erg vet. Het laat echt een laagje achter op de huid. Maar goed....Dit verhelpt ik zelf om het hierna nog even te deppen met een tissue.
10
Fabienne Den Bosch
24/07/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Na heel veel lezen en googelen op huidverzorging, kwam ik terecht bij dr. Jetske Ultee. Ik heb meteen het Huidboek besteld en het helemaal "verslonden". Als eerste heb ik de Repair cream besteld omdat ik last had van een jeukende en rode huid bij de hals. Deze creme heeft heel snel mijn huid "gered" en ik was af van de jeuk. Ook in mijn gezicht had ik regelmatig jeuk en roodheid. Vervolgens heb ik de Moisturizer en de Exfoliant besteld en kort daarna ook het Vitamine A serum. De opbouw heb ik langzaam gedaan zoals geadviseerd. Ik gebruik de producten nu sinds 1 juni 2017 en mijn huid jeukt niet meer, trekt niet meer en de roodheid is ook veel minder. Mijn huid glanst en ziet er al beter uit en ik verwacht dat dit nog zal verbeteren. Sinds vorige week, heb ik ook de Suncare in huis en ik ga ook de Cleanser en Tonic bestellen. Ook de foundation staat op mijn lijstje. De producten werken echt en zijn eenvoudig in het gebruik. Ook heb je geen 10 verschillende potjes nodig zoals ik voorheen had. Ik had dit echt jaren geleden moeten ontdekken. Dat had me veel geld en ellende bespaard, want ik heb kapitalen aan mijn verzorging uitgegeven. Wel zou ik het fijn vinden als er een keer iemand naar mijn huid kan kijken, want ik denk dat er nog wel wat te halen valt. Hopelijk wordt dit mogelijk in de toekomst. Ik ben echt heel perfectionistisch en ben heel stipt met verzorging van mijn huid en deze producten zijn echt de allerbeste die ik ooit heb gehad. Voor mij geen ander merk meer.
Verbeterpunten
Misschien uitbreiden met een gezichtsmasker?
9
M. Arnhem
22/07/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Zeer fijne producten, doen wat er wordt beloofd. Verpakkingen zijn ook handig in gebruik. Pakketje werd snel verzonden en was netjes verpakt. De zonnebrandcrème is een favoriet!
Verbeterpunten
Meer kleuren foundation uitbrengen: de lichtste is de donker voor mij. Daarnaast weet ik zeker dat de donkerste juist weer te licht is voor enkele van mijn vriendinnen.
10
Dorien Array
21/07/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over jullie producten, de moisturizer en het vitamine A serum.
Verbeterpunten
Ik heb veel moeite met de verpakking. Het is een prachtig doosje, maar zodra het product is uitgepakt belandt het in de prullenbak. Dat kan toch eigenlijk niet meer in deze tijd van verspilling. Kunnen jullie de producten ook in een bubbeltjesenvelop versturen? Ik vermoed dat er meer mensen blij mee zouden zijn.
7
Francien Den Dungen
16/07/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Goed advies. Zeer fijne producten. Netjes snel geleverd.
Verbeterpunten
Tot heden geen verbeterpunten Ga zo door. Succes.
10
Michaela Amsterdam
14/07/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik heb inmiddels alle producten van Uncover Skincare en er zijn geen betere, in het bijzonder voor een gevoelige huid. Ook tijdens en nu na de overgang met heel veel veranderingen van mijn huid zijn de producten alleen maar super: geweldige kwaliteit, heel gemakkelijk in het gebruik, de verpakkingen zijn helemaal verbeterd. Mijn huid is geweldig verzorgd. Ook de service en het advies is altijd heel fijn geweest.
Verbeterpunten
Het betaalsysteem is heel ongemakkelijk als er iets veranderd moet worden of door de achterliggende "automaat" niet verwerkt wordt zo als gewild. Er bestaat "terug" knop voor een correctie. Ook komt het voor dat er ineens 2 gelijke bestellingen in het systeem staan bij een opgegeven bestelling en betaling. Het ergste is dat ook nog spaarpunten voor gekochte producten verdwenen doordat het systeem een bestelling als geannuleerd inboekt terwijl de bestelling met creditkaart werd betaald. Dit voelt echt als bedonderd worden terwijl het blijkbaar alleen maar door een slecht betaalsysteem ontstaat, Dus, een echte verbeterpunt voor een normaal gesproken geweldig ondernemen met een super service en vak personeel
9
S Den Bosch
01/07/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik was ten einde raad. Al vanaf mijn pubertijd een onrustige huid met regelmatig redelijk wat acne. Ik heb heel wat lijnen uitgeprobeerd, de kans gegeven en uiteindelijk maar getolereerd. Het ligt tenslotte aan mijn huid en niet aan de producten, dacht ik dan. Iemand adviseerde mij om eens naar een huidspecialist te gaan, of een schoonheidsspecialiste. Iemand adviseerde om eens meer geld uit te geven aan huidproducten. Iemand adviseerde mij het huidboek. In september las ik het huidboek uit. Ik heb toen gelijk al mn geld verzameld, mn ogen dicht geknepen en op 'kopen' geklikt. Alle vijf de stappen. Ik kan het nog steeds niet geloven, maar al na een paar weken werd mijn huid ongeloofwaardig rustig. Sindsdien is mijn huid glad, gewoon glad! Geen puistjes, geen bultjes, zelfs de littekentjes lijken langzaam te verdwijnen. Nu adviseren mensen mij om niks te gebruiken 'is het allerbeste voor je huid'. Ik hoef niet meer te luisteren, ik weet inmiddels wat het beste voor mn huid is. Heel veel dank!!
Verbeterpunten
Ondanks dat de producten prijzig lijken, zijn ze erg zuinig in gebruik (wat het weer voordelig maakt) Geen tips, alleen hulde
10
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl