Reviews

What do our customers think about the service provided by Dr. Jetske Ultee? Look at the reviews (in Dutch) below. These reviews are real opinions from customers collected by Kiyoh.
Laatste beoordelingen 6 dagen geleden
totaal score
939 beoordelingen (totaal)
9.2
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Cécile Amsterdam
13/04/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Via het blog van Jetske in aanraking gekomen met Uncover producten. Het blog is zeer leerzaam en behulpzaam om etiketten te leren lezen en te kunnen bepalen wat goede en minder goede producten zijn voor de huid. Was jarenlang een scrubfan en dacht hier nooit van af te stappen tot ik ging exfolieren. Sindsdien nooit meer een scrub aangeraakt. Ook smeerde ik alleen zonnebrand als ik echt ging zonnen, maar sinds kort smeer ik dagelijks. Dat is mede doordat ik een CO2 laser behandeling heb ondergaan. Het voelt als een tweede kans/start voor mijn huid en deze keer wil het goed doen met alle kennis die ik dankzij Jetske nu heb. Inmiddels gebruik ik de toner, moisturizer, suncare factor 30, repair creme, foundation, poeder en concealer en ik vind alle producten even fijn. Ik heb nog steeds wel last van een dagelijkse pukkel hier en daar, maar over het algemeen is huid al een stuk rustiger geworden. Het enige wat niet werkt voor mij qua volgorde is moisturizer, zonnebrand en foundation overdag dus dan gebruik ik alleen zonnebrand en in de avond de moisturizer. Mega pluspunt van de suncare: voor het eerst geen last van mijn ogen!
Verbeterpunten
Ik ga van de moisturizer voor de vette huid erg glimmen, zou fijn zijn als dit wat minder zou zijn voor de foundation/poederloze dagen. Verder werken de pompjes niet altijd even goed. Tot slot: blijf de lijn vooral uitbreiden. Ik ben fan!
9
Ria Mulatto Arnhem
06/04/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik dagelijks de cleanser maar mijn huid voelt droog aan na het wassen. Terwijl ik altijd gedacht had dat ik vette huid heb. Ik heb ook veel last van grote poriën op mijn gezicht. Ik ben benieuwd of de moisturizer de oplossing zou zijn voor dit probleem. Hij staat nog op mijn verlanglijstje.
Verbeterpunten
Reisverpakking zou fijn zijn.
6
Meghan Zeist
30/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
We krijgen een kei leuke kaart en goede uitleg over de producten bij de bestelling. Het is de beste huidverzorgingslijn die ik tot nu toe ben tegen gekomen. Ik gebruik alles voor de vette huid en de huidverzorging is top. Ook de make-up is beter dan alle andere make-up producten die ik gebruikt heb.
Verbeterpunten
Desondanks wordt mijn huid door de dag heen nog steeds erg vet en komt de make-up van mijn huid af richting het einde van de dag. Dit heb ik bij elk product dat ik gebruikt heb van andere merken ook gehad waardoor ik nog niet goed weet waar het precies door komt. Het is wel veel minder geworden door Undercover Skincare. Super tevreden dus, maar nog niet helemaal van mijn problemen af na 3 maanden.
8
Linet Amsterdam
30/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik nu een aantal maanden de producten van Uncover en ik vind ze heerlijk. Nooit meer iets anders! Ze zijn iedere euro waard!
Verbeterpunten
Jammer dat de verpakking zo armoedig is. Pompjes die slecht werken, flesjes zijn licht en vallen om. Het straalt op geen enkele manier de kwaliteit uit van de inhoud. Maar ik snap dat er bezuinigd is op de verpakking, dus niet aan ergeren en genieten van de inhoud!
9
Christel Apeldoorn
29/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik de cleanser, de exfoliant, de repaircreme en de foundation. Ook ik ben lang aan het zoeken geweest met het zoeken van de juiste produkten. Heb een exceem huid en erg snel uitslag. De moisturizer vind ik niet prettig, het blijft als een laag op mijn huid liggen en voelt plakkerig aan. Maar gelukkig heb ik nu een goed alternatief. Én iedere 6 weken naar de schoonheidsspecialiste is ook écht een aanrader. Knapt je huid enorm van op. De andere produkten vind ik betaalbaar, prettig en zuinig in gebruik, kortom een aanbeveling!
10
Eveline Rotterdam
29/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Na stoppen met de pil werd mijn huid behoorlijk onrustig. Ik heb de cleanser en exfoliant aangeschaft van Uncover Skincare en later ook het Vitamine A serum en de repair Cream. Mijn huid moest even wennen aan de exfoliant, deze gebruik ik daarom 1 a 2x per week na de cleanser. Op de andere dagen gebruik ik de cleanser en het serum, en ik moet zeggen dat mijn huid daar echt goed op reageert: mijn huid is veel zachter en ik heb echt minder last van pukkeltjes en onzuiverheden. Superfijn dus! Ook een pluspunt is de snelle levering en de zeer behulpzame klantenservice, toen de exfoliant niet direct aan leek te slaan en ik hiernaar vroeg, werd mij het vitamine A serum geadviseerd en dit af te wisselen met de exfoliant. En dat bleek voor mij dus erg goed te helpen :) Kortom ik ben heel tevreden!
9
Eva Den Haag
29/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Fijne producten, zonder de huid te irriteren. Vanwege een onrustige huid overgestapt op deze lijn en binnen 2 weken resultaat. Zichtbaar minder irritatie! Ik vind het een aanrader!
Verbeterpunten
Geen
10
Claire Westdorpe
29/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Goede producten. Goede adviezen over huid en verzorging. Ik heb ooit in eerste instantie het huidboek van Jetske Ultee gekocht. Vervolgens ben ik de vitamine A, de Exfoliant en de zonnebrandcreme gaan gebruiken van de Uncover lijn , tezamen met een parfumvrije dagcreme van een ander merk. Ik gebruik nu nog steeds deze combinatie van producten uitgezonderd de zonnebrandcreme ( deze gebruik in nu van Biodermal factor 50 parfumvrij ) omdat die van Jetske bij mij niet fijn was in combinatie met foundation, huid werd wat plakkerig en vellerig. Mocht je de producten van Uncover te duur vinden dan zijn er ook alternatieve producten op de markt beschikbaar. Wellicht met een minder correcte verhouding tussen de prijs en kwaliteit. Jetske Ultee zal deze andere producten zeker durven aanbevelen indien deze goed zijn. En goed is niet altijd zeer duur, integendeel. Mijn huid is alleszins veel gaver en rustiger dan voorheen. Niet dat ik acne had maar zeker wel regelmatig eens een pukkel hier en daar. Dat is verleden tijd! Kortom ik blijf zo verder doen.
10
Nadia Zutphen
29/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik de producten van Uncover Skincare sinds afgelopen december en moet zeggen dat mijn huid een stuk rustiger is geworden. Ik heb sinds ik een spiraaltje (Mirena) heb laten zetten erg last van mijn huid. Zoveel producten geprobeerd, maar niks hielp echt, tot dat ik de producten van Uncover Skincare ontdekte. Het is nog steeds wel erg pukkelig en vlekkerig, maar in ieder geval geen grote en vieze ontstekingen meer in mn gezicht. Heb het nu meer onder controle of iets dergelijks. Intussen heb ik eigenlijk al geaccepteerd dat ik nooit een gave huid zou krijgen, en wanneer je daar vrede mee hebt, is het ook een stuk makkelijker.
9
Wendy Dordrecht
29/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Snelle service, hygiënische verpakking door gebruik te maken van luchtdichte pompjes. Producten zijn fijn smeerbaar en neutraal van geur. Ik tob al zeker ruim 10 jaar met een onzuivere en onrustige huid (ben nu halverwege 30) en met de producten en verzorgingsfilosofie van Ultee heb ik nu een rustigere huid, die zachter aanvoelt en minder droog is. Vooral de repair crème die ik onlangs heb besteld is direct een favoriet in de collectie. Ik gebruik de repair crème als rijke nachtcrème om mijn huid extra te verwennen en bij schrale of geïrriteerde plekjes. Ik ben nog niet waar ik wil zijn met mijn huid, maar ben nu op de goede weg.
Verbeterpunten
Wensen: Een losse gezichtspoeder(kwast) mét beschermingsfactor zou een uitkomst zijn. Het regelmatig bijsmeren van een zonnebrandcrème is niet mogelijk als je opgemaakt bent. Ook een haarverzorgingslijn, lipbalsem, bodywash, deodorant en bodycrème zouden mijn Ultee collectie compleet maken. :) Met het oog op duurzaamheid en het terugbrengen van plastic afval zou ik het fantastisch vinden als het mogelijk wordt om de verpakkingen te kunnen retourneren in ruil voor bv punten, korting of een product. Bij Lush krijg je bv. een gezichtsmasker als je 5 lege verpakkingen inlevert. Ook de optie voor navullen zou ik met het oog op hergebruik toejuichen. Verder inderdaad reisverpakkingen en stabielere flesjes. Ze zijn nu hoog en smal en vallen snel om.
8
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl