Reviews

What do our customers think about the service provided by Dr. Jetske Ultee? Look at the reviews (in Dutch) below. These reviews are real opinions from customers collected by Kiyoh.
Laatste beoordelingen 17368 dagen geleden
totaal score
776 beoordelingen (totaal)
9.1
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Francien Den Dungen
16/07/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Goed advies. Zeer fijne producten. Netjes snel geleverd.
Verbeterpunten
Tot heden geen verbeterpunten Ga zo door. Succes.
10
Michaela Amsterdam
14/07/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik heb inmiddels alle producten van Uncover Skincare en er zijn geen betere, in het bijzonder voor een gevoelige huid. Ook tijdens en nu na de overgang met heel veel veranderingen van mijn huid zijn de producten alleen maar super: geweldige kwaliteit, heel gemakkelijk in het gebruik, de verpakkingen zijn helemaal verbeterd. Mijn huid is geweldig verzorgd. Ook de service en het advies is altijd heel fijn geweest.
Verbeterpunten
Het betaalsysteem is heel ongemakkelijk als er iets veranderd moet worden of door de achterliggende "automaat" niet verwerkt wordt zo als gewild. Er bestaat "terug" knop voor een correctie. Ook komt het voor dat er ineens 2 gelijke bestellingen in het systeem staan bij een opgegeven bestelling en betaling. Het ergste is dat ook nog spaarpunten voor gekochte producten verdwenen doordat het systeem een bestelling als geannuleerd inboekt terwijl de bestelling met creditkaart werd betaald. Dit voelt echt als bedonderd worden terwijl het blijkbaar alleen maar door een slecht betaalsysteem ontstaat, Dus, een echte verbeterpunt voor een normaal gesproken geweldig ondernemen met een super service en vak personeel
9
S Den Bosch
01/07/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik was ten einde raad. Al vanaf mijn pubertijd een onrustige huid met regelmatig redelijk wat acne. Ik heb heel wat lijnen uitgeprobeerd, de kans gegeven en uiteindelijk maar getolereerd. Het ligt tenslotte aan mijn huid en niet aan de producten, dacht ik dan. Iemand adviseerde mij om eens naar een huidspecialist te gaan, of een schoonheidsspecialiste. Iemand adviseerde om eens meer geld uit te geven aan huidproducten. Iemand adviseerde mij het huidboek. In september las ik het huidboek uit. Ik heb toen gelijk al mn geld verzameld, mn ogen dicht geknepen en op 'kopen' geklikt. Alle vijf de stappen. Ik kan het nog steeds niet geloven, maar al na een paar weken werd mijn huid ongeloofwaardig rustig. Sindsdien is mijn huid glad, gewoon glad! Geen puistjes, geen bultjes, zelfs de littekentjes lijken langzaam te verdwijnen. Nu adviseren mensen mij om niks te gebruiken 'is het allerbeste voor je huid'. Ik hoef niet meer te luisteren, ik weet inmiddels wat het beste voor mn huid is. Heel veel dank!!
Verbeterpunten
Ondanks dat de producten prijzig lijken, zijn ze erg zuinig in gebruik (wat het weer voordelig maakt) Geen tips, alleen hulde
10
Lise België
17/06/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de moisturizer en de exfoliant, ik merkte al na een week positieve veranderingen. Voor mij zijn dit blijvers.
Verbeterpunten
De moisturizer legt een laagje over je huid, wat ik aanvankelijk eerst storend vond. Zeker als je geen make-up draagt, wil je niet glimmen, maar ik doe er mijn foundation overheen. De cleanser vind ik persoonlijk vervangbaar door een ander (budgetvriendelijker) merk. De toner vind ik op zich ook geen meerwaarde. Ik heb een 3-tal maanden de toner erbij gebruikt, maar merk geen verschil. Bij de suncare vind ik het vervelend dat je eigenlijk om de 2/3uur moet smeren. Ik doe mijn foundation over de suncare, maar ben niet van plan om mij om de 2/3 uur te herschminken. Ook vind ik de producten heel prijzig... zeker als je meerdere producten gebruikt van Uncover en nog eens verzendkosten moet betalen.
8
Inge Sint Michielsgestel
16/06/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Erg fijne producten met een goede prijs/kwaliteit-verhouding.
10
Erika Mae Nam Koh Samui Thailand
06/06/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Prima service, snel antwoord op vragen via de app.
10
Chantal Barendrecht
25/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik de producten van Uncover Skincare nu een aantal maanden en heb net een nieuwe bestelling gedaan met ook de Repair Crème. Het bevalt erg goed al moest mijn huid wel even wennen. De service is top! Er was een probleem met een verpakking en dit werd keurig en snel opgelost.
Verbeterpunten
Online bestellen is natuurlijk handig en snel, maar ik mis ook wel een punt waar je even je huid kan laten zien om te bepalen of je de juiste keuzes maakt. Ik heb af en toe grote, onderhuidse ontstekingen en dan twijfel ik soms aan de juiste productkeuze.
9
Emma Groningen
24/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Uitstekende producten, ik gebruik de hele lijn nu 7 maanden en mijn huid heeft er nooit beter uit gezien. De wetenschappelijke achtergrond is ook solide, geen quasibewezen nonsens. Ik ben zeer tevreden over de gezichtsproducten!
Verbeterpunten
De suncover spf 30 voor het lichaam stinkt nogal. De eerste maanden van gebruik ging het nog, maar inmiddels heb ik het weggegooid ivm de weeïge, zure lucht. Geen parfum is heel fijn, maar ik stink liever niet. Ook geeft dit vreselijke gele vlekken in je (witte) kleren die er niet meer uitgaan. Erg jammer, want de filters zijn super!
9
Janna Almere
23/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik sinds een aantal maanden de Uncover Skincare producten voor de normale tot droge huid (incl. de exfoliant voor de normale tot vette huid). Wat ben ik enorm tevreden over de Cleanser, Toner en Exfoliant. De producten zijn zo fijn en lief voor mijn huid! Ik heb nooit gezichtsverzorging/ reiniging kunnen vinden waar mijn huid goed op reageerde, maar dat is nu verleden tijd. Ik kan eerdergenoemde producten echt aan iedereen aanbevelen! Het is elke euro waard.
Verbeterpunten
Mijn huid reageert niet goed op de Moisturizer, ondanks dat ik het langzaam aan het opbouwen was. Na het aanbrengen van de Moisturizer voelt mijn huid telkens trekkerig en brandt het op sommige plekken een beetje. Heb daarnaast ook het idee dat de Moisturizer mijn huid niet (genoeg) voedt.. Ben weer overgegaan op mijn oude gezichtscreme (Olaz parfumvrij) en die werkt fantastisch voor mij!
8
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl