Reviews

What do our customers think about the service provided by Dr. Jetske Ultee? Look at the reviews (in Dutch) below. These reviews are real opinions from customers collected by Kiyoh.
Laatste beoordelingen 4 dagen geleden
totaal score
956 beoordelingen (totaal)
9.2
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Miriam Castricum
15/07/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik heb altijd natuurlijke produkten, vooral van Hauschka gebruikt. Nu sinds 3 maanden de Uncover lijn. Ik zie dat dit meer doet voor mijn huid. De huid is gladder, minder lijntjes, een mooie glans, en rustiger
Verbeterpunten
Helaas is de zonnebrandcreme SPF 30 voor het gezicht absoluut onvoldoende voor mij ( roodharig). Hoe dik en frequent ik het ook gebruik, ik verbrand toch. Ben nu maar,helaas, weer teruggegaan naar Vision SPF 30, dan verbrand ik niet. Mijn wens is dus een effectievere zonnebrandcreme voor het gezicht voor mensen die snel verbranden.
8
Debbie Amsterdam
05/07/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik ben heel blij met de meeste producten die ik extra voor mijn huid gebruik, zoals de repaircreme en de vitamine A serum.
Verbeterpunten
Jammergenoeg 'rolt' de moisturizer van mijn gezicht af en is de geur van de zonnebrand (vanille) voor mijn persoonlijke smaak te heftig. Zodra die geurloos is, hoor ik het graag!
7
A.S. Array
03/07/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Na eigenlijk mijn hele volwassen leven natuurlijke gezichtsverzorging te hebben gebruikt (Weleda, Dr. Hauschka), omdat ik niet zo'n fan was van alle chemische ingrediënten, ben ik mij na recentelijk verergerde huidproblemen (zeer droge en schilferachtige huid, tegelijkertijd grote poriën en veel onzuiverheden) gaan verdiepen in de blogs van Jetske. Haar heldere en eerlijke verhalen gaven veel duidelijkheid over de zin en onzin van huidverzorging. Ik vond het verrassend om te lezen dat natuurlijke producten niet altijd beter zijn voor de huid en in sommige gevallen zelfs ingrediënten bevatten die schaden. Aan het eind van de winter heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een eerste (complete) huidverzorgingsset besteld. Voor mij een nieuw regime waar ik even aan moest wennen. Maar omdat ik het echt een kans wilde geven heb ik zeer trouw alle stappen gevolgd en dat doe ik nu (ruim een half jaar later) nog steeds. Moest mijn erg gevoelige huid best wennen de eerste weken (de moisurizer gaf een wat branderig gevoel, evenals in een later stadium de exfoliant), ik ben erg blij dat ik heb volgehouden. Mijn huid lijkt inmiddels helemaal gewend te zijn aan de producten en is beter gehydrateerd dan ooit tevoren. Ik vind ook de kleur van mijn huid verbeterd. Mijn huid is veel rustiger en gladder. Toen de moisterizer op was en ik een paar dagen moest overbruggen op een andere dagcréme, merkte ik direct verschil: de schilfertjes kwamen direct terug. Kortom, zeer tevreden
Verbeterpunten
- De klantenservice en toegankelijkheid van jullie site is uitstekend. Alles is zeer duidelijk omschreven en heel snel in huis. Keep up the good work! - De producten zijn ontzettend goed, maar ook erg prijzig. Met name de moisturizer. Die zou wat mij betreft net iets beter geprijsd kunnen worden. - Af en toe een goede aanbieding zou het gebruik op de langere termijn wel veel aantrekkelijker maken. - Ik hoop dat jullie in de toekomst beschikbaar zijn bij de grote drogisterijen tegen een betere prijsstelling zodat Uncover voor iedereen toegankelijk wordt. - Stop bij iedere bestelling (het gaat toch vaak om flinke bedragen) wat gratis proefjes van producten. Met name de make-up producten (zoals de bronzer en poeder) zou ik graag kosteloos willen uitproberen.
10
Margreet Noordwijk
02/07/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Vandaag voor een persoonlijke vervolg huidanalyse geweest , ben heel fijn geholpen en heb nuttige tips gehad . De producten gebruik ik al langere tijd en ben er nog steeds heel tevreden mee. Het zijn fantastische producten die je huid verbeteren en in goede conditie houden!!!!
10
Marjan Groningen
01/07/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Sinds een paar maanden gebruik ik voor mijn zoon de suncover zonnebrandcreme. En ik ben er zo verschrikkelijk blij mee!!!! Hij heeft aanleg voor eczeem in zijn knieholten en bij gebruik van zonnebrandcreme verergert dit heel erg. Ik heb denk ik alle aangeraden zonnebrandcremes voor een gevoelige/droge/eczeemhuid geprobeerd maar op alle crèmes kwam er wel een reactie in de vorm van verslechtering van het eczeem. Ook kreeg hij in zijn elleboogplooien eczeem na gebruik van zonnebrand terwijl hij daar geen eczeem (meer) had. Bij gebruik van de suncover zonnebrand wordt zijn eczeem niet erger. Eindelijk kan hij in de zomer goed beschermd heerlijk spelen en zwemmen zonder jeuk. Echt een fantastisch product!
10
Caroline Treffers Heemskerk
21/06/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Geweldige producten; zijn wel wat duurder dan de producten in de winkel, maar zonder gouden bergen te beloven, doen ze echt iets voor je huid.
Verbeterpunten
Het flesje van de moisterizer werkt af en toe niet, ik heb er nu 2 besteld en met beide problemen gehad. Kan beter, zeker voor de prijs.
10
Tamara van Roij Eindhoven
08/06/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Iemand had mij getipt over de Uncover lijn omdat ik al jaren een probleemhuid ervaar. Het begon als ernstige acne en heb ik op dit moment last van rosacea. Ik vind de producten zeer prettig in gebruik en alles voelt even lekker op je huid, het is eigenlijk de enige lijn die ik nog op mijn huid durf toe te laten. Het is de afgelopen jaren een zoektocht geweest naar de juiste producten maar heb ik eindelijk mijn favoriet gevonden! Ik ben gek op het vitamine a serum, het smeert zo heerlijk en het voelt gezond aan op mijn huidje. Ik heb bij jullie een persoonlijke huidanalyse en peeling ondergaan waarin ik precies kon zien wat mijn valkuilen waren (zoals het goed insmeren). Ook jullie forum is super goed, alles wat ik wil weten is hier ook te vinden; vitamine a-zuur, rosacea, voeding etc. Echt alles kan ik vinden! Naast de verzorging gebruik ik ook de make-up, de roodheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Dankjewel Jetske voor het redden van mijn kwetsbare huidje!
Verbeterpunten
Omdat ik dus zo’n fan ben, zou ik de lijn echt uitgebreider willen zien. Ik zou er zo graag een masker bij willen, of een make-up reiniger, alles om je schoonmaakritueel compleet te maken. Oh en wat zou ik het toch geweldig vinden als ik bij jullie terecht zou kunnen voor een laserbehandeling van mijn gezichtshuid!
10
Evi Groningen
08/06/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik de cleanser, toner, crème en exfoillant. Dik tevreden. Mn poriën zijn in de afgelopen 1.5 jaar fijner geworden, mooie gloed op mn huid gekregen, ziet er gezonder uit. Fijn dat je op de blogs kan lezen hoe het eea werkt; stofjes die gezond zijn voor je huid. M.n. prettig dat er hoge concentraties werkzame stoffen in deze producten zitten. 1.5 jaar terug had ik deze kennis nog niet en gebruikte ik "gewoon" de meer gangbare producten van de drogist. Mn bestedingsruimte is nu ook omhoog gegaan, dat maakt ook dat ik deze producten nu koop. Ik denk dat deze kwalitatief betere producten niet voor ieder te betalen is. Suncream f30 vond ik overigens te vet, ik gebruik die van Paula's choice, die is dunner/trekt beter in.
9
Anique Asten
06/06/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Zo ontzettend blij dat ik de huidverzorgingsproducten van uncover skincare heb ontdekt. Mijn gevoelige huid heeft er in jaren niet zo goed uitgezien, nauwelijks last meer van pukkels en ook mijn eczeem goed onder controle. Inmiddels de hele lijn ingebruik ook de make up en zonnebrand zijn fantastisch! Een dik tevreden klant dus.
Verbeterpunten
Af en toe werkt het pompje van de moisturizer niet helemaal naar behoren. Het pompje van de suncare heeft snel de neiging om beetje verstopt te raken.
10
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl