Reviews

What do our customers think about the service provided by Dr. Jetske Ultee? Look at the reviews (in Dutch) below. These reviews are real opinions from customers collected by Kiyoh.
Laatste beoordelingen 1 dagen geleden
totaal score
908 beoordelingen (totaal)
9.3
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Marjolein Amsterdam
18/01/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Duidelijke informatie. Overzichtelijk aanbod. Verpakking zonder overbodige poespas.
10
Denise Hellevoetsluis
11/01/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Proefje besteld voor de foundation omdat ik twijfelde over de kleur. Heel fijn dat dit mogelijk is en alle kleuren bijeen zitten. Het is ook genoeg om 1 kleur zo'n 3 a 4 keer op te doen, er zit voldoende in dus! Ik heb meteen de juiste kleur besteld, ik ben meer dan tevreden! Het is dekkend maar heel subtiel en het werkt heel verzorgend voor mijn huid. Ik ben groot fan!!!
10
Judith Haarlem
11/01/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Hele fijne producten. Ik had reeds een goede huid, maar toch zag ik dat m'n huid stralender werd al na enkele dagen gebruiken van de producten. Het voelt goed om te weten dat er enkel actieve ingrediënten gebruikt worden. De verpakkingen vind ik ook heel fijn. Klantenservice & leversnelheid zijn ook top.
10
Marion Zoetermeer
11/01/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik heb al heel wat dure cosmeticamerken op mijn gezicht gesmeerd. Noem maar een merk of ik heb het geprobeerd. Tot ik in een blad las over Uncover Skincare. Ik ben er zeer tevreden over. Fijne producten, goede prijs. Verder is de service perfect. De producten zijn de volgende dag al in huis. Toppie
Verbeterpunten
Op dit moment niet
10
Saida Rotterdam
10/01/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Huidverbetering gezien in korte periode. Hele fijne & duurzame producten
Verbeterpunten
Vaker acties doen voor de prijzige producten of meer punten kunnen sparen ? Is altijd mooi meegenomen
10
Isabel Leiden
10/01/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Waar zal ik eens beginnen.. Ik heb al van kinds af aan veel problemen met mijn huid. Voornamelijk veel eczeem en zo rond mijn 16e ook wat ontstekingen en dit werd steeds erger. Ik heb zo veel geprobeerd.. Verschillende producten, gezichtsbehandelingen, noem maar op. Er was niets wat echt voor langere tijd hielp. Mijn huid had altijd periode met ups en downs. Er zaten ook dagen tussen dat ik liever de deur niet uit wilde gaan. Enkele maanden geleden kwam ik bij de Uncover Skincare producten terecht en besloot 1 voor 1 de producten uit te proberen. Ik begon met de cleanser en de exfoliant in combinatie met de dagcreme van Olaz, omdat ik de moisturizer van Uncover iets te prijzig vond om aan te schaffen zonder de werking ervan te weten. Ik merkte na enkele weken al zo veel verbetering dat ik besloot ook de andere producten van de Uncover Skincare lijn aan te schaffen en mijn huid ging er steeds beter uitzien. Wel had ik het gevoel dat mijn huid nog een laatste boost nodig had om de laatste ontstekingen aan te pakken en dat is het moment waarop ik besloot het boek aan te schaffen. Hier las ik over de chemische peelings en ondertussen heb ik er twee ondergaan. Ik moet zeggen, mijn huid voelt beter dan ooit en straalt ook echt. Het vervellen na de peelings is iets waar je even doorheen moet, maar het resultaat is het meer dan waard.
Verbeterpunten
Het enige wat ik jammer vind, is dat ik Jetske Ultee niet veel eerder ontdekt heb! Het boek in combinatie met de producten zorgen ervoor dat ik nu de juiste keuzes maak voor mijn huid en mijn huid is daar zichtbaar dankbaar voor.
10
Marleen Array
08/01/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik ben begonnen met de cleanser en de exfoliant en heb er nog geen moment spijt van gehad. De producten zijn zuinig in gebruik en ruiken subtiel. Sinds ik dit tweetal gebruik, heeft mijn huid een mooie 'glow'. Sinds kort heb ik ook de moisturizer; een net zo'n fijn product dat snel intrekt en niet plakkerig aanvoelt. Het vitamine A-serum staat op mijn verlanglijstje, ik hoop stiekem dat mijn pigmentvlekken er iets mee vervagen (en ondertussen smeer ik Suncare SPF 30 op zonnige dagen).
Verbeterpunten
De Suncare SPF 30 trekt snel in, maar blijft eigenlijk altijd wel ietsjes plakken (bij mij). Het is niet veel, maar genoeg om me ervan te weerhouden het elke dag op mijn gezicht te smeren. Maar is zonnebrand wel 100% plakvrij te maken?
9
Cis Utrecht
08/01/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Superproducten - niet heel ruim bij kas maar toch besloten het na veel huidproblemen dit eens te proberen en bevalt heel goed. Zuinig in gebruik. Zie er stralender en minder vermoeid uit.
Verbeterpunten
Maak een proefpakketje of monstertjes - ik raad zo nu en dan aan aan vriendinnen, maar die willen het graag een weekje uitproberen voor ze het kopen. Na eerdere ervaring met heftige reactie van de huid, snap ik dat heel goed! Kan ik het bv. ook kado doen!
9
Suzanne Array
07/01/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Na een jarenlange lippenbalsem verslaving heb ik een jaar "afgekickt" zonder ook maar iets te gebruiken. Helaas bleven mijn lippen droog (korstjes en velletjes) en leken ze zichzelf niet helemaal te kunnen herstellen. Nu gebruik ik 2x per dag (ochtend en avond) de repair cream en binnen een week voelde het al een stuk fijner aan! Voelt ademend aan, niet de neiging om heel de dag te moeten smeren en de extreme droogheid is weg, superfijn!
10
Daphne Nijmegen
06/01/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ontzettend fijne producten, heerlijk verzorgend, geen last van een trekkerig gevoel na het wassen van mijn gezicht en mijn huid ziet er beter uit. De exfoliant is een aanrader. Ook een snelle bezorging en fijne luchtdichte verpakking.
Verbeterpunten
Kleinere verpakkingen voor op reis zouden fijn zijn, maar daar wordt geloof ik aan gewerkt.
10
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl